top of page

The Full Story

About

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Sanger, bevægelsespædagog og lydformidler

Wild Flowers
Sol
der taler til 
sanserne
Feather 4_edited.png

Bevægelse og lyd

Lidt om mig

Lyd og bevægelse har altid været omdrejningspunkt i mit liv. I den første del af mit liv skulle alting helst være så vildt og udtryksfuldt som muligt. De senere år har lært mig noget om en vekselvirkning mellem det udadvendte og indadvente. Det udtryksfulde og det tilbagetrukne. 

Det rør mig dybt at finde balancen mellem det indadvendte og udadvendte i mig selv og andre, både i bevægelse og sang, i krop og ånd.

210917Alina-24bearbweb.jpg
Dråber af vand

CV

Jeg er uddannet bevægelsespædagog og massør fra Gotvedinstituttet; liniefagslærer i musik og kristendomskundskab fra læreruddannelsen; kirkesanger fra kirkemusikskolen, og har flere længere kurser blandt andet et 1-årigt kursus i rytmik og bevægelse for børn med Lotte Kærså fra det rytmiske musikkonservatorium. 

Jeg arbejder til dagligt halvtids i Hansted kirke som sanger, og underviser for børn og unge. Og underviser igennem musikskolen i musik i daginstitutioner.
Derudover har jeg mit selvstændige virke, hvor jeg optræder og underviser i krop og sang.

Jeg har godt 20 års erfaring i at undervise grupper i sang og bevægelse.

Derudover har jeg siden 2011 været tilknyttet Tigerens Rede, hvor jeg har og stadig modtager undervisning i meditation og energibevidsthed af min lærer Anne Sophie Jørgensen.

bottom of page